موسسه خیریه بین المللی زنجیره امید دریک نگاه 

مؤسسه خیریه بین‌المللی زنجیره امید؛ یک سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی مستقل است که از تیر ماه ۱۳۸۶، خدمات درمانی فوق تخصصی را به همه کودکان زیر ۱۸ سال با بیماری و اختلالات حاد در چهار رشته قلب، ارتوپدی، ترمیمی و مغز و اعصاب بدون درنظرگرفتن دین، نژاد و ملیت ارائه می‌دهد 

هدف اصلی مؤسسه زنجیره امید، ارائه بهترین خدمات پزشکی و درمانی بر اساس استانداردهای بین‌المللی به کودکان نیازمند است . این موسسه از ابتدای فعالیت خود تا پایان سال ۱۴۰۲ بیش از 15250 کودک در چهار رشته (ارتوپدی، قلب، ترمیمی و مغز و اعصاب) را تحت عمل‌های جراحی و درمان فوق تخصصی قرار داده که نزدیک به 3858 نفر از آنها پناهنده بوده‌اند. 

این مؤسسه اولین مؤسسه خیریه‌ای است که در درون خود تیم فوق‌‌تخصصی پزشکان ایرانی و بین‌المللی دارد. 

یکی از شاخص‌های مهم فعالیت‌های زنجیره امید کاهش چشمگیر هزینه‌ها با بالاترین سطح استاندارد و کیفیت درمان است.  

مؤسسه خیریه زنجیره امید علاوه بر تلاش برای درمان کودکان در بخش ارتقاء علمی طب فوق تخصصی اطفال نیز فعالیت گسترده ای دارد. 

این مؤسسه جهت ارتقاء طب فوق تخصصی اطفال، با ورود تیم‌های بین‌المللی و در جریان همکاری با پزشکان فوق تخصص مجرب داخل کشور جهت ایجاد کیفیت مطلوب درمان کامل و انجام جراحی‌های فوق تخصصی دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت آموزشی برگزار می‌کند، زنجیره امید اولین مؤسسه خیریه‌ای است که در درون خود تیم فوق تخصصی پزشکان ایرانی و بین‌المللی دارد.  

تاکید می‌شود که اکثریت تیم همکار بین‌المللی از کشور فرانسه هستند. تاکنون ۱۵۰ تیم فرانسوی جهت انجام مأموریت پزشکی فوق تخصصی تعامل درمانی و علمی و آموزشی به ایران سفر کرده‌اند . 

همچنین 164 پزشک فوق تخصص که از اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوده‌اند و یک پرستار برای دوره‌های آموزشی Observer و ۳ پزشک نیز به منظور تعاملات آموزش پزشکی و بروزرسانی دانش برای دوره‌های بلند مدت Clinical به اروپا اعزام شده‌اند.  

لازم به ذکر است کمک های خیرین تنها برای درمان کودکان به کار می رود و هزینه اعزام پزشکان جهت دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت ارتقای طب اطفال و ارائه خدمات فوق تخصصی کودکان مطابق توافقنامه زنجیره امید، توسط بخش فرهنگی سفارت فرانسه در ایران و APHP تامین می شود. 

 

 

 فعالیت‌های این مؤسسه به سه شاخه اصلی تقسیم می‌شود:  

 

  • فعالیت‌های درمانی: برای جراحی و درمان های فوقتخصصی کودکان زیر 18 سال  
  • فعالیت‌های ساختاری: برای رسیدن به استاندارد فوقتخصصی در پزشکی کودکان 
  • فعالیت‌های آموزشی پزشکی: برای ارتقاء کیفی رشتههای فوق تخصصی کودکان